Top 8 cele mai eficiente exerciții de mărire a sânilor

Fata efectuează un exercițiu de mărire a sânilor

Este greu să găsești o femeie care să fie absolut mulțumită de forma și mărimea sânilor ei. Mulți li se pare că acest „defect" poate fi corectat doar cu ajutorul unei operații. Mâncatul de varză, luarea de pastile, frecarea cremelor - toate acestea sunt ineficiente și uneori periculoase! Exercitiile pentru marirea sanilor iti vor veni in ajutor.

Desigur, nimeni nu vă promite o creștere instantanee a glandelor mamare cu 3 dimensiuni deodată. Un set de exerciții ajută la darea elasticității sânilor, la prevenirea căderii și la întărirea mușchiului pectoral. Cheia succesului este atitudinea corectă și puterea de voință.

Efectul sarcinii asupra stării pieptului

Există două moduri de a realiza dimensiunea dorită a bustului: natural și artificial. Dar ne interesează siguranța metodei alese pentru sănătate, așa că alegem prima metodă. Introducerea implanturilor artificiale poate crea probleme suplimentare sub forma unor cicatrici care nu se vindecă sau supurații. Prin urmare, luați în considerare o modalitate eficientă și populară de a crește sânii unei fete fără a pleca de acasă.

Există o concepție greșită că exercițiile fizice pot adăuga volum glandelor mamare în sine. De fapt, exercițiile fizice regulate vor ajuta la întărirea mușchilor pieptului, datorită cărora volumul bustului va crește. Prin urmare, dragi doamne, faceți deosebire între conceptele de glandă și mușchiul pectoral.

Chiar și acele femei care se hotărăsc asupra operației plastice vor trebui să-și întărească sânii cu ajutorul exercițiilor fizice. La urma urmei, implanturile pot face mușchii pectorali slabi mai grei și pot arăta urât. Un complex de sarcini este, de asemenea, necesar pentru mamele care alăptează, astfel încât bustul lor să pară întotdeauna tonifiat și elastic și să nu se lade sub greutatea laptelui.

Și totuși, dacă te hotărăști să-ți mărești sânii cu exerciții fizice, trebuie să fii pregătit pentru un efort considerabil. Bustul nu va crește de la trei antrenamente simple pe lună. Astfel de sarcini nu fac decât să strângă mușchiul, împiedicându-l să se lase. Pentru creșterea sânilor, trebuie să vă aprovizionați cu răbdare, rezistență și să vă pregătiți pentru antrenamente îmbunătățite pentru durerile musculare.

Amintiți-vă că mușchii trebuie să se odihnească de stres, așa că antrenamentul se efectuează nu mai mult de 3 ori pe săptămână. Incepem sa ne formam un bust frumos cu ajutorul exercitiilor de marire a sanului feminin, pentru asta achizitionam gantere pliabile de cate 10 kilograme fiecare.

Desigur, nu vei putea să-ți „pompezi" pieptul, ca al Pamelei Anderson, doar cu ajutorul exercițiilor, dar îmbunătățirea formei acestuia și adăugarea unui pic de dimensiune este destul de realistă dacă nu ești leneș!

Îmbrăcăminte sport și încălzire pentru exerciții de îmbunătățire a bustului

Uniformă și încălzire

După ce v-ați aprovizionat deja cu echipament, trecem la îmbrăcăminte sport. Uitați de tricourile și tricourile sintetice artificiale, acestea nu lasă pielea să respire și chiar pot provoca iritații ale pielii. Pentru exerciții de creștere a volumului sânilor, alege un top sport natural de mărimea potrivită. Sprijină pieptul, vă permite să respirați liber și nu provoacă iritații.

Un set de exerciții pentru mărirea sânilor, ca, într-adevăr, orice încărcătură, ar trebui să înceapă cu o încălzire obligatorie. Acest lucru este necesar pentru a vă încălzi mușchii pentru a evita posibilele răni. În aceste scopuri, puteți activa muzica ritmică preferată și vă puteți aminti exercițiile aerobice. 5 minute de dans sunt suficiente pentru a aduce mușchii în stare de funcționare.

Exercitiile de baza pentru marirea sanilor se executa cu gantere

TOP 8 exerciții eficiente

Știți deja că mărirea sânilor cu exerciții fizice este destul de reală! Cu ajutorul complexului propus, vei obține o creștere a bustului cu 1 mărime în câteva luni. Începem să stimulăm creșterea sânilor, treptat.

 1. Ne strângem palmele. Luați o poziție standard: picioarele depărtate la lățimea umerilor, corpul drept. Ne pliem palmele în fața noastră, astfel încât coatele să fie la nivelul pieptului. După ce am numărat până la trei, ne strângem palmele cu toată puterea, coborând treptat mâinile. Repetați tehnica de 10 ori.
 2. Perete. Alegem ușa care ne place în apartament și stăm lângă ea. Poziția de pornire: întoarceți-vă cu spatele la unul dintre suporturi și sprijiniți-vă mâinile pe partea opusă. Apoi, începem să apăsăm rack, de parcă am vrea să-l mutăm. Să lucrăm 1 minut. Apoi, înclinați înainte și apăsați din nou peretele timp de 1 minut. Exercițiul se repetă de 3 ori.
 3. Prindere cu degetul. Stăm drept, cu picioarele depărtate la lățimea umerilor. Ridică brațele îndoite la cot până la nivelul feței, în același timp asigură-te că sunt paralele cu podeaua. Apoi, ne blocăm degetele în castel și încercăm să ne întindem brațele în lateral. Repetăm acțiunea de 10 ori.
 4. Schior. Creștem ușor sarcina și începem să efectuăm exercițiul pentru a crește pieptul acasă cu gantere. Poziția de pornire: gantere în mâini, picioarele depărtate la lățimea umerilor. Îndoiți ușor coatele și începeți să imiteți mișcările cu ele, amintind de balansul bețelor de schi. Fugi așa un minut. Apoi, trebuie să ridicați mâinile la nivelul pieptului, să țineți apăsat timp de câteva secunde și mai jos. Repetați această parte de 6 ori și întregul exercițiu de 3 ori.
 5. Smulge, executat cu gantere. Poziția de pornire: culcat pe spate, așezați mâinile cu gantere la piept. Începeți să ridicați și să coborâți brusc brațele, repetați de până la 8 ori într-un set. Numărul total de abordări este de 3.
 6. Colț plat. Poziția de pornire: stând pe un scaun cu spatele drept, luați gantere în mâini. Apăsați coatele în lateral și întindeți-vă brațele în lateral. Cu o mișcare bruscă, îndepărtați coatele din lateral, ridicați-le la 90 de grade. Țineți-le câteva secunde și coborâți-le. Într-o singură abordare, trebuie să repetați de până la 12 ori, un ciclu complet de exerciții - de 3 ori.
 7. Flotări în picioare. Acest lucru completează complexul de gantere. Să trecem la partea finală a creșterii mușchilor pieptului acasă. Întoarce-ți fața spre perete și odihnește-ți palmele pe el. Începeți să împingeți mai tare, de parcă doriți să mutați peretele. Ține-ți spatele drept în orice moment. Exercițiul se efectuează timp de 2 minute de 3 ori.
 8. A învârti. Luați o poziție culcat cu palmele și degetele de la picioare pe podea. Flotările pentru femei sunt efectuate într-un ritm lent, crescând treptat numărul de repetări de la 2 la 20.

Exercitiile pentru marirea si strangerea sanilor sunt completate prin intindere. Poziția de pornire: stând pe podea, îndoiți genunchii. Aplecați-vă, sprijinindu-vă fruntea pe podea, puneți mâinile în fața dvs. Încercați să vă întindeți brațele cât mai mult posibil și să rămâneți în această poziție timp de 10 secunde. Relaxează-ți mușchii și repetă de 3 ori.

Nu este un mit – să crești volumul sânilor cu exerciții? Asigurați-vă că exercițiile vă vor ajuta să obțineți forme rotunjite frumoase, dar nu fără efort din partea dvs. Puteți judeca eficacitatea unui antrenament după durerea pe care o experimentează fibrele musculare. Poți vedea corectitudinea acestui sau aceluia exercițiu pe videoclipul de pe rețea.

Plus 1 mărime cu asane

Ce alte metode pentru fete vor ajuta la creșterea bustului? Poti realiza marirea sanilor cu 1 marime cu ajutorul cursurilor in piscina si canotaj. Acest sport este cel care întărește și construiește masa musculară a pieptului, ceea ce te duce cu un pas mai aproape de volumul dorit.

Vrei să-ți mărești bustul cu mai mult de o mărime? Exercițiile de yoga vor deveni un asistent fidel în această problemă dificilă. Ce asane pot obține rezultate?

 1. Războinic. Poziția de pornire: picioarele larg depărtate. Rotiți ușor piciorul stâng spre stânga aproximativ 90 de grade și piciorul drept spre interior. În timp ce expirați, îndoiți piciorul stâng la genunchi. Piciorul drept este întotdeauna drept. Întindeți-vă brațele în lateral, până la linia umerilor. Întoarce ușor capul spre stânga, uită-te la perie. Repetarea unui ciclu este de 7 ori. Apoi repetați exercițiul pe partea dreaptă.
 2. Triunghi. Poziția de pornire este aceeași ca în asana precedentă. Rotiți ușor piciorul stâng cu 90 de grade și piciorul drept cu 15 grade. Încercați să ajungeți la gleznă cu mâna stângă și îndreptați mâna dreaptă cât mai sus posibil. Brațele ar trebui să formeze o linie dreaptă. Poza de yoga nu permite îndoirea genunchilor sau a coloanei vertebrale. Repetați poziția din nou, dar pe cealaltă parte.
 3. Cobra. Exercițiul se efectuează culcat pe burtă. Ridicați încet partea superioară a corpului și coborâți partea inferioară a corpului pe podea. Mentine echilibrul! Înclinați capul în sus și expirați. Reveniți la poziția inițială. Pe măsură ce repeți, crește treptat timpul petrecut în asana.
 4. Ceapă. Exercițiul se efectuează culcat pe burtă. Expirant lin, ridică-ți picioarele îndoite la genunchi până la cap. Trageți în sus până când puteți prinde ambele glezne cu mâinile. Începeți să vă îndreptați picioarele, ridicând șoldurile și pieptul de pe podea, concentrându-vă echilibrul pe stomac. Rămâneți în poziție o jumătate de minut.
 5. Pod. Întins pe spate, întindeți-vă picioarele larg. Ridicați brațele în sus și sprijiniți-vă palmele pe podea. Pe măsură ce expirați, începeți să ridicați pieptul sus, ridicându-vă treptat în punte. Țineți poziția timp de 30 de secunde.

Setul dat de exerciții eficiente de yoga va ajuta la creșterea sânilor unei fete acasă fără costuri suplimentare.

De asemenea, puteți obține rezultatul dorit combinând exerciții și masaj pentru a crește volumul sânilor. Mișcările de masaj vor relaxa mușchii, oferindu-le posibilitatea de a se strânge și de a crește. Efectuând regulat exerciții acasă, vei observa o creștere a bustului cu 1 mărime! Dar acest lucru poate fi realizat doar printr-un antrenament diligent timp de 2-3 luni.