Recenzii despre Mammax

 • Floarea
  După sarcină, sânul și-a pierdut forma anterioară, au apărut vergeturi. Am vrut să merg la un chirurg plastic, dar mi-a fost frică. Am citit despre capsule Mammax pe forumuri, am riscat și am comandat. Efectul este pur și simplu uimitor. La sfârșitul cursului, bustul a devenit elastic, pielea a devenit elastică, vergeturile au dispărut. Vă recomand.
  Mammax
 • Floarea
  De la o vârstă fragedă, nu se putea lăuda cu un sân frumos și luxuriant. Nu a existat suficient volum natural. Am citit despre mammax pe Internet, am atras o compoziție naturală. L-am comandat. Două săptămâni mai târziu, am observat că pieptul a început să se umple, contururile devenind mai clare. După ce am băut capsulele pe un curs, am fost pur și simplu uimit, volumele naturale au fost completate.
  Mammax
 • Elena
  Odată cu vârsta, sânii au început să-și piardă atractivitatea de odinioară. M-am gândit să fac un lifting, dar, pentru a fi sincer, sunt sceptic cu privire la astfel de proceduri. Un prieten a recomandat capsulele Mammax. Am comandat și vreau să observ că am fost mulțumit. Bustul a devenit luxuriant, sexy, ca în 20 de ani.
  Mammax
 • Ana
  După o întrerupere hormonală, am observat că a avut un efect negativ asupra sânilor mei. Au apărut vergeturile, formele au devenit mai puțin clare și nu este deloc necesar să se vorbească despre elasticitate. A cumpărat mammax, tăiat. Bustul a crescut în dimensiuni, pielea a devenit uniformă și frumoasă. Îmi permit acum un decolteu profund. Bărbații sunt pur și simplu nebuni.
  Mammax
 • Mariana
  Am decis să slăbesc, kilogramele în plus nu păreau deja atractive. Am slăbit 10 kg, dar sânii mei au plecat cu ei. Bustul se lăsă, apar vergeturi. A sfătuit Mammax, a băut cursul. Și ura, pieptul a fost umplut, formularele s-au întors, pielea a devenit incredibil de elastică și strălucitoare. Mai mult, prețul este accesibil. Recomandă tuturor!
  Mammax
Evaluarea utilizatorilor Mammax
4
28