Cum se face masaj pentru mărirea sânilor - 7 tipuri pentru elasticitatea bustului

Dimensiunea mică a sânilor poate fi mărită prin masaj

Diverse tipuri de masaj sunt utilizate pe scară largă pentru a îmbunătăți starea externă a sânilor.

Această procedură poate fi efectuată atât în salon, cât și acasă. Atât fetele, cât și frumusețile mature sunt nemulțumite de dimensiunea bustului lor și visează să-l mărească.

Este un astfel de impact asupra zonei cu probleme util tuturor? Ce trebuie să știți despre tehnicile de masaj pentru mărirea sânilor și ce tipuri de proceduri pot fi utilizate și ce este mai bine să refuzați? Cum să le faci acasă? Să ne dăm seama.


Beneficiile și posibilele prejudicii ale procedurii

Masajul este util pentru sânul feminin și contribuie la creșterea acestuia

Frecarea usoara este cu siguranta benefica pentru sani la orice varsta. De aceea:

 • Masajul are un efect benefic asupra pielii - este strâns, întărit și devine mai elastic.
 • Iritarea mecanică a pielii în această zonă duce la modificări benefice în zona bustului.
 • Vasele se extind, alimentarea cu sânge se îmbunătățește, aportul de oxigen către țesuturi crește.

În ce caz impactul fizic poate fi dăunător?

Începând cu ședința, trebuie să faceți o ecografie a glandelor mamare pentru a vă asigura că sânul este sănătos.Mastopatia, chisturile și tumorile benigne sunt contraindicații strictela procedurile de masaj, deoarece acestea contribuie la creșterea neoplasmelor.

Cu grija!Procedura efectuată cu stângăcie întinde pielea și contribuie la lăsarea acesteia. De asemenea, ar trebui să refuzați să continuați efectuarea masajului dacă pieptul doare după el.

Top 7 masaje pentru elasticitatea sanilor si tehnologia pentru implementarea lor

Masajul este o modalitate bună de a îmbunătăți fermitatea pielii sânilor lăsate. În consecință, aceasta este o prevenire excelentă a apariției pielii lăsate.Se face cu vârful degetelor.Cel mai adesea, această zonă este masată cu mângâieri, ceea ce ajută la întărirea pielii, la creșterea fluxului limfatic și la relaxarea sistemului nervos.

1. uleios

Ulei de masline pentru masaj cu ulei de san

Ridică și mărește vizual glandele mamare, face pielea elastică, o hidratează și o hrănește. Se aplica dupa un scrub usor. Pentru implementarea sa, puteți folosi orice ulei vegetal.

 • Uleiul de măsline cu o picătură de suc de lămâie va face pielea netedă și elastică, va elimina petele de vârstă.
 • Uleiul din samburi de struguri hidrateaza perfect pielea.
 • Uleiul de cătină favorizează regenerarea celulelor pielii și o saturează cu vitamine.

Cu grijă și cu grijăFrecați uleiul în piele cu mișcări circulare.

Atenţie!Lucrăm cu pielea, fără a afecta țesutul glandular. Respectăm regulile de procedură!

2. Apa

Cu ajutorul dușului, poți efectua un masaj care mărește bustul

Strânge pielea, previne lăsarea, ridică vizual sânul, mărindu-l. Se poate face în două moduri:

 • Prima cale– cu ajutorul dusului, folosind apa la o temperatura placuta. Important: apa fierbinte nu trebuie folosita, deoarece ajuta la relaxarea pielii si la aparitia flascarii. Acest masaj anticelulitic se efectuează prin mișcări circulare cu un jet puternic de duș timp de zece minute.
 • A doua cale- utilizarea unui duș de contrast. Începem cu apă caldă, înlocuind-o cu rece. Efectul apei calde ar trebui să fie mai lung decât apa rece. Terminăm cu apă rece. Diferența de temperatură are un efect excelent asupra glandelor mamare, îmbunătățește circulația sângelui, întărește și întărește pielea, o mărește vizual.

3. Igienic

Acest tip de masajbuna de folosit noaptea dupa dus.Utilizați ulei de piersici, caise sau de măsline pentru o alunecare ușoară. Dacă pielea este lentă, amestecați cantități egale de ulei de cătină și floarea soarelui.

 1. Primul pas este mângâierea.Cu el trebuie să începeți orice fel de masaj. Mângâierea contribuie la pregătirea țesutului mamar pentru alte tipuri de efecte de masaj - frecare și frământare de suprafață.
 2. Apoi, frecarefăcând mișcări circulare cu vârful degetelor.
 3. Când efectuați frecarea igienă, puteți utiliza"vibratie"- miscari oscilatorii rapide efectuate de palmele mainilor. Țineți pieptul cu mâna, vibrează cu palma celeilalte mâini - ar trebui îndreptat de la mamelon către zona umerilor.
 4. Framantarea se face foarte atent, captând doar pielea, efectuând mișcări de „ciupire".

4. Corectiv

Această opțiune se realizează în prezența vergeturilor sau a căderii. Tehnica acestui tip de masaj este similară cu masajul igienic.Aplicarea unei creme speciale pe piept inainte de masajul corectorEi sunt cei care pot elimina grăsimea din piept.

 1. În primul rând, aplică pe piele o cremă special selectatăde la vergeturi sau pentru o ridicare a bustului. Toate aceste fonduri trebuie să fie cumpărate de la o farmacie și să fie certificate.
 2. Aplicați crema și frecați-o cu mișcări circularefolosind vârfurile degetelor. Crema nu se aplica pe zona mameloanelor.
 3. Efectuați bătăi blândeîn direcția de la mameloane spre lateral, iar apoi de la mameloane în sus.
 4. Terminăm cu mișcări de mângâiere.Susținem pieptul cu o mână și îl mângâiem cu cealaltă și invers.

5. Tehnica Qi

Practicile orientale pentru marirea sanilor au ca scop influentarea anumitor puncte si efectuarea de manipulari speciale. Masajul Qi ajută la activarea producției de hormoni feminini și, în consecință, la mărirea sânilor.Experții în domeniul practicilor orientale susțin că rezultatul va fi vizibil dacă un astfel de impact este realizat în mod constant.

 1. Tehnologia masajului Qi începe cu încălzirea mâinilor. Pentru a face acest lucru, trebuie să vă frecați viguros palmele, saturându-le mental cu energie pozitivă.
 2. Întinde-ți degetele larg și pune-ți mâinile pe piept.
 3. Rotiți fiecare piept cu mișcări îndreptate spre interior.Numărul de rotații trebuie să fie un multiplu de treizeci și șase.

Această practică se poate face dimineața și seara.Rotațiile ajută la producerea de prolactină, care contribuie la creșterea rapidă a glandelor mamare.

Atenţie!Mișcarea în sens invers, potrivit experților în domeniul practicilor orientale, poate reduce pieptul.

6. Tehnica Shiatsu

Promovează producerea de hormoni feminini, cu ajutorul cărora are loc o creștere și strângere a sânului.

Tehnica Shiatsu este o practică antică orientală care constă înimpact asupra anumitor puncte cu tampul degetului mare.Presopunctura japoneză Shiatsu ar trebui efectuată de un specialist. Procedura nu este ușor de efectuat, deoarece este necesar să se acționeze asupra punctelor reflexogene, care sunt clar vizibile pe atlas. Dar pentru a le găsi în fiecare persoană anume, este nevoie de o practică considerabilă.

Puncte pe corp pentru masaj japonez Shiatsu
 1. În primul rând, acționăm asupra a opt puncte, care sunt situate în locația glandei tiroide, în apropierea fosei jugulare.
 2. Cu ajutorul degetului mare, apăsați ușor pe fiecare dintre puncte de cinci ori. Timpul de apăsare este de trei secunde.
 3. Următorul punct este situat în spate - la joncțiunea coloanei vertebrale și a craniului. Timpul de expunere la acest punct este de cinci secunde.
 4. Următoarele două puncte sunt situate deasupra claviculei. Timpul de expunere pentru fiecare dintre ele este de cinci secunde.
 5. În continuare, acționăm în același mod pe opt puncte situate deasupra omoplaților, și pe ambele părți ale omoplaților.

Atenţie!Abaterea de la punctele reflexogene poate fi dăunătoare sau poate face impactul complet inutil.

7. Folosirea mănușilor

Mănuși de masaj pentru mărirea sânilor

Pentru un astfel de impact, este bine să folosiți o mănușă de masaj, care poate fi cumpărată de la o farmacie.Trebuie să-l ridicați în funcție de nivelul de rigiditate.Dacă pielea ta este delicată, poți folosi o mănușă din in sau bumbac; pentru pielea mai aspră este potrivită lufa naturală.

O astfel de cârpă va ajuta la îmbunătățirea circulației sângelui și la eliminarea celulelor moarte de la suprafața pielii.Trebuie să fie realizat din materiale naturale.Această procedură de mărire a sânilor se realizează cu mișcări circulare blânde de la mamelon la axilă, apoi de la mamelon la claviculă.


Reguli de bază pentru orice impact asupra bustului

Efectele masajului ar trebui să fieusoara si superficiala.Expunerea brutală este inacceptabilă - promovează întinderea pielii și poate provoca o serie de boli.

 1. Mișcarea ar trebui să fie direcționată de la mamelon către zona subrat, precum și de la mamelon către regiunea claviculară.
 2. Masajul este bine de efectuat seara, după un duș. După aceasta, trebuie să vă relaxați întins.
 3. Înainte de a vă decide să efectuați un curs de masaj sau automasaj, consultați un ginecolog. În cazul oricăror boli ale sânilor, masajul nu trebuie făcut.
 4. Masajul pentru a mari bustul trebuie efectuatsub formă de cursuri de zece până la paisprezece zile, apoi asigurați-vă că luați pauze.

Sfaturi utile

Este puțin probabil ca influențele pur mecanice să contribuie la creșterea glandelor mamare. Masarea pielii este bine combinată cu un duș de contrast și un set de exerciții pentru piept. Exercițiile speciale vor ajuta la efortul mușchilor pectorali pe care se află glandele mamare. Masajul va întări și strânge pielea. Aceste trei tipuri de expunere vor fi ideale - pieptul va deveni ridicat și elastic.

Fata își mărește sânii cu proceduri de masaj

Fetele subponderale își pot crește bustul îngrășând un anumit număr de kilograme. Bustul este compus din țesut adipos, conjunctiv și glandular, astfel încât cei care suferă de subpondere au întotdeauna un piept plat sau foarte mic, deoarece nu există un strat de grăsime în el.

Folosind diete pentru pierderea în greutate - fii atent!Pierderea în greutate duce întotdeauna la pierderea în greutate în zona pieptului. Formele feminine rotunjite sugerează prezența țesutului adipos - un bust nu va apărea „din nimic".

Pentru a mări pieptul, trebuie să utilizați un set special de exerciții fizice pentru bust împreună cu proceduri de masaj. Dar toată lumea trebuie să o facă? Fetele cred că sânii mici își reduc atractivitatea în ochii sexului opus. De fapt, mulți bărbați sunt doar fani ai unui bust mic. Poziția frumoasă, umerii desfășurați și bărbia ridicată în primul rând sporesc atractivitatea oricărei fete, iar dimensiunea bustului ei uneori nu contează prea mult!